VI SKABER VÆRDI GENNEM DEN RETTE RÅDGIVNING

Om Magnus & Asger

Vi er begge uddannede fra Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet, hvor vi har specialiseret os indenfor IT, kommunikation og design.

I tre år har vi drevet Magger IT Solutions som et webbureau. Gennem samarbejde med vores mange kunder har vi opnået stor erfaring med diverse digitale produkter, hvilket nu stiller os i en stærk position som konsulenter.

Magnus har erfaring som product manager hos Ebay, hvilket styrker hans evne til at udvikle digitale produkter i den rigtige retning. Asger har stor erfaring indenfor markedsføring, gennem hans arbejde som digital planner, hvorfor han har stor erfaring med at give et produkt liv online. Tilsammen skaber vi en kombination hvor vi kan stille skarpt på jeres problemstillinger, og rådgive jer mod den rigtige løsning, så i sparer både ressourcer og tid.

Konsulenter i øjenhøjde

Asger Storebjerg - Digital Marketing og Strategi Konsulent ved Magger IT Solutions

Skal vi forbinde?

Asger Storebjerg

Markedsføring & Strategi Konsulent

Magnus Szatkowski - Digital Produkt og Strategi Konsulent ved Magger IT Solutions

Skal vi forbinde?

Magnus Szatowski

Produkt & Strategi Konsulent

Vores priser


Alle konsulentydelser faktureres 900,- ex. moms. Hvorfor?

Når tallet står alene kan det virke højt, og det er det måske også, men vi ønsker at vores pris skal afspejles i kvaliteten af vores arbejde.

Når vi arbejder med en kunde, fokuserer vi altid på hvordan vi kan skabe langsigtet værdi, så jeres investering altid giver et positivt afkast på sigt.

At turde investere i konsulenttimer kræver mod til at erkende, at man ikke ved alting selv. Det kan være svært at erkende, men hvis du tænker at 900 kroner er mange penge for en konsulenttime, så vent til du ser hvad det koster at undvære den rette rådgivning.

Før vi indleder et nyt samarbejde, sikrer vi altid at vi ved præcis hvilket problem du ønsker at vi skal hjælpe dig med at løse. Uden en klar defineret udfordring kan vi nemlig ikke lægge den rigtige strategi for at bearbejde problemet, og netop i strategien ligger værdien af vores konsultation.