Cases

Filurens hjemmeside på samtlige devices

Kulturinstituition - Filuren.dk

Teaterhuset Filuren kom til Magger IT Solutions, da de havde brug for en ny hjemmeside. Deres gamle var ustruktureret og outdated. Gennem et kreativt workshopforløb fik alle filurens ansatte lov til at komme med deres input til den nye hjemmeside og herudfra designede vi den nye side. Hjemmesiden er bygget op omkring værdier som rummelighed og hjemlighed samtidig med at udvise profesionalisme.

Læs mere
Se website

Privatskole - Strandmølleskolen.dk

Strandmølleskolen i Assens var en af Magger IT Solutions første store kunder. Vi har i samarbejde med skolens ledelse og lærerer udarbejdet www.strandmolleskolen.dk. Dette gjorde vi efter et grundigt introduktionsmøde og efter vi havde været på besøg på skolen, hvor vi også tog billeder til hjemmesiden. Læs mere om siden nedenunder.

Læs mere
Se website
Strandmølle skolens hjemmeside på samtlige devices
Heidi Hvidbergs hjemmeside på samtlige devices

Psykolog - HeidiHvidberg.dk

Psykolog Heidi Hvidberg fra Aarhus gennemgik en hurtig og effektiv proces. Hun fik på under en måned en specialdesignet hjemmeside og portrætfotografering. I første omgang er siden tænkt som et online CV og visitkort, men vil blive udviklet på fremover.

Læs mere
Se website

Projekt ved ARoS - Catch16.dk

Catch16 er et projekt ved ARoS kunstmuseum, der sætter fokus på uopdagede talenter blandt kunstinteresserede unge i alderen 14-23 år. Projektet havde en gammel WordPress hjemmeside, som vi gentænkte og re-designede. Sidenhen har siden stået fuldstændig skarpt og fungeret som promovering for projektet på de digitale medier.

Læs mere
Se website
ARoS projektet Catch16's hjemmeside på samtlige devices
Magger IT har lavet en ny hjemmeside til 2Arevision.dk

Revisor - 2ARevision.dk

Revisions virksomheden 2A Revision har fået udviklet en hjemmeside, der afspejler deres brand. Som varig samarbejdspartner med Magger IT udvikler vi stadig på hjemmesiden i et tempo så alle parter er med.

Læs mere
Se website

Restaurant - Frederik9.dk

Restaurant Frederik IX er en StoneGrill restaurant i Assens. Vi har udarbejdet en ny og brugervenlig hjemmeside og et nyt logo. Endvidere har vi taget billeder til den nye hjemmeside.

Læs mere
Se website
Frederik IX's hjemmeside fungerer optimalt på samtlige devices