Unoeuro Rabatkode 2017 - 3 måneders gratis webhotel

Unoeuro rabatkode 2017

Benyt dig af Unoeuro rabatkoden.

Med denne Unoeuro Rabatkode 2017 får du 3 måneders gratis webhotel til at hoste din hjemmeside. Er du i tvivl om hvilken type af hosting der passer til din hjemmeside eller webshop, så hjælper vi dig gerne videre med det.

Unoeuro er en dansk hostingvirksomhed der tilbyder kvalitethosting til den bedste pris på markedet.

Når vi arbejder med små hjemmesider hoster vi dem som udgangspunkt hos Unoeuro. Hvis du har en stor hjemmeside eller en webshop, bør du overveje valget af hosting mere nøje. Vi anbefaler altid at du sætter dig ind i hvad de forskellige hosts tilbyder, før du træffer en beslutning.

Få automatisk tilføjet Unoeuro Rabatkoden:

Hvis du klikker på billedet herunder vil du blive viderestillet til Unoeuros hjemmeside, hvor din unoeuro rabatkode automatisk bliver tilføjet til din indkøbskurv.

Unoeuro Rabatkode - 3 måneders gratis hosting

Som lovet i titlen får du har en rabatkode som du kan bruge når du købet dit webhotel på unoeuro: K6TZ5H

Koden virker ubegrænset, så du er velkommen til at dele den med andre der kunne få glæde af den.

Hvis du køber et webhotel hos Unoeuro, så kan du støtte vores blog ved at klikke på banneret ovenfår. Så bliver vi rigtig glade og kan blive ved med at poste godt content til dig :)

Fordele ved Unoeuro

Der er en del fordele ved unoeuro, eksempelvis er det utrolig nemt at få opsat ssl certifikat på sin hjemmeside, som er vigtigere og vigtigere. Indenfor de næste år forventer vi at se alle hjemmesider havet https beskyttelse.

En af grundene til at jeg elsker Unoeuro er, at du frit kan vælge mellem om du vil køre PHP eller .Net på dit webhotel. Det betyder at du kan hoste i alle CMS systemer, om det så er wordpress, joomla eller umbraco som jeg personligt er stor fan af.

Unoeuro har også for nyligt tilføjet en feature der gør at du nu kan samle alle dine domæner på den samme konto. Det sparer dig rigtig meget tid hvis du ligesom mig administrerer mange hjemmesider som du gerne vil samle på det samme webhotel.

Priser på hosting hos unoeuro

Det billigste webhotel hos unoeuro er deres Bronze Suite, hvor du kun betaler 1,25 euro om måneden. Inkluderet i prisen får du:

  • 5 GB plads til dit website
  • Ubegrænset plads til mail
  • Ingen grænser for trafik
  • Valget mellem php 7 eller ASP.NET

Hvis det ikke er nok for dig kan du også væge Pro Suite, hvor du foruden det ovenstående også får:

  • 100 GB plads
  • 200% CPU 
  • 200% Hukommelse

Det får du får 12,5 euro om måneden. Jeg ser dog sjældent websites som kræver den pro suite for at køre godt. Som udgangspunkt kan du klare dig med en bronze suite, og så er du godt kørende for billige penge. Specielt hvis du bruger en unoeuro rabatkode og får 3 måneder gratis ved køb af dit webhotel.

Udgivet af Magger It Solutions Magger It Solutions Lille Logo

Nyligt tilføjet blogpost

Unoeuro rabatkode

Unoeuro rabatkode

Få 3 måneders gratis webhotel hos Unoeuro med denne rabatkode.

15. Mar 2017

Læs mere

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

I dette indlæg vil jeg gennemgå nogle forskellige sociale medier, og hvornår det er optimalt at poste sine opslag.

25. Nov 2016

Læs mere

SSL certifikater

SSL certifikater

Du kender den nok, den lille grønne hængelås som du ser på flere og flere hjemmesider, men hvad betyder det? og er det noget du selv skal have?

23. Nov 2016

Læs mere