Pagespeed – Sådan optimerer du selv din hjemmesides hastighed!

Pagespeed er altafgørende.

Som iværksætter har du måske kastet dig ud i at lave din egen hjemmeside, eller også har du betalt dig fra det hos et web bureau. Uanset hvad er det en god idé for dig at tjekke op på din sides pagespeed.

EDIT: Gammelt indlæg opdateret.
Har du styr på din pagespeed? Om du selv har lavet din hjemmeside, eller betalt dig fra det hos et webbureau bør du være opmærksom på din sides hastighed, det er nemlig altafgørende for din trafik.  

Hvorfor er pagespeed så vigtigt?

Din pagespeed er et tal for hvor mange sekunder det tager, fra en person går ind på din side, til siden er indlæst. Der er to grunde til at du skal have godt styr på din sides hastighed.

  • For det første lever vi i en verden hvor tid bliver vigtigere og vigtigere for brugeren. Ingen gider besøge en side der tager for lang tid at loade.
  • For det andet er page speed en vigtig faktor når google skal rangere din side, og vurdere hvor du skal placeres i søgefeltet

Hvis du ikke tror på mig, så tro på google:

Googles data viser at 40% af forbrugerne forlader en side hvis den tager mere end 3 sekunder at loade. 

​- Kilde: Google

Det betyder helt konkret at du potentielt går glip af 40% af dine besøgende, og måske flere.. så lad os bare blive enige om at få styr på den hastighed.


Hvad kan du selv gøre for at optimere din hjemmesides hastighed?

Der er ingen tvivl om at page speed er essentielt for din hjemmesides succes, og der er heldigvis hjælp at hente hos selveste google. Ja, google har nemlig lavet deres helt eget værktøj til at forbedre din pagespeed! Her indtaster du blot din URL, og så fortæller google dig hvordan du kan gøre din hjemmeside hurtigere.

​Når du er færdig med at implementere de ændringer der bliver foreslået af page speed insights, kan du for eksempel bruge seositecheckup.com til at tjekke din nye hastighed.

 

Jeg håber du fandt dette indlæg brugbart!

Udgivet af Magger It Solutions Magger It Solutions Lille Logo

Nyligt tilføjet blogpost

Unoeuro rabatkode

Unoeuro rabatkode

Få 3 måneders gratis webhotel hos Unoeuro med denne rabatkode.

15. Mar 2017

Læs mere

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

I dette indlæg vil jeg gennemgå nogle forskellige sociale medier, og hvornår det er optimalt at poste sine opslag.

25. Nov 2016

Læs mere

SSL certifikater

SSL certifikater

Du kender den nok, den lille grønne hængelås som du ser på flere og flere hjemmesider, men hvad betyder det? og er det noget du selv skal have?

23. Nov 2016

Læs mere