Er din side klar til Googles nye regler?

Du har måske allerede hørt det… Nu er det ikke længere en mulighed, men et krav at din hjemmeside skal være responsive. 

EDIT: Gammelt indlæg opdateret.

Tilbage i 2015 besluttede google at stille krav til at ens hjemmeside skal være responsiv. Det betyder at din hjemmeside SKAL være konfigureret til at virke både på mobiler og tablets, ellers må man se langt efter sit website i googles søgefelt. 

Okay måske en overdrivelse.. men det betyder helt konkret at hvis en bruger laver en søgning fra sin mobil, vil din side blive straffet for ikke at være tilpasset til enheden, og derfor vil du ranke dårligere i søgeresultaterne.

De nye ændringer trådte i kraft den 21. April 2015 og betød at google vil bruge en ny algoritme til at udregne placering i søgefeltet. Alle mobilvenlige sider vil SEO mæssigt ranke bedre end ikke mobilvenlige sider.

Hvis du er i tvivl om din hjemmeside er klar, eller bare vil være på den sikre side, anbefaler vi at du går ind på Googles eget værktøj til at teste mobilvenlighed. Du skal blot indsætte din URL, og så analyserer Google hurtigt og nemt om din side er responsiv.

I nyere tid findes der mange frameworks der gør det nemt og effektivt at sikre en sides responsiveness, så hvis din side stadig ikke er med hér, bør nu nok tage en alvorlig snak med din webudvikler.

Udgivet af Magger It Solutions Magger It Solutions Lille Logo

Nyligt tilføjet blogpost

Unoeuro rabatkode

Unoeuro rabatkode

Få 3 måneders gratis webhotel hos Unoeuro med denne rabatkode.

15. Mar 2017

Læs mere

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

I dette indlæg vil jeg gennemgå nogle forskellige sociale medier, og hvornår det er optimalt at poste sine opslag.

25. Nov 2016

Læs mere

SSL certifikater

SSL certifikater

Du kender den nok, den lille grønne hængelås som du ser på flere og flere hjemmesider, men hvad betyder det? og er det noget du selv skal have?

23. Nov 2016

Læs mere