Er LinkedIn værd at bruge tid på som iværksætter?

​Linkedin: Er det virkelig værd at bruge sin tid på?

Det korte svar er ja. Personligt bruger jeg store mængder af tid på at pleje mit linkedin netværk, og gang på gang bliver jeg spurgt om jeg virkelig får noget ud af det. Og ja, det gør jeg. Nu skal du høre hvorfor...

Det korte svar er ja. Personligt bruger jeg store mængder af tid på at pleje mit linkedin netværk, og gang på gang bliver jeg spurgt om jeg virkelig får noget ud af det. Og ja, det gør jeg. Nu skal du høre hvorfor:

Medarbejdere i store virksomheder kan gemme sig bag et brand og navn, men som iværksætter må man selv stå forrest når det handler om at styrke troværdigheden omkring ens virksomhed. I min egen dagligdag bruger jeg blandt andet linkedin til at vurdere eventuelle samarbejdspartneres kompetencer og seriøsitet.

Derfor er mit råd til dig:

Sørg for at have en gennemført og opdateret linkedin profil, hvis dit navn står forrest i virksomheden.

Læg op til videre samarbejde

At have en profil er ikke nok hvis man vil have udbytte af linkedin, man må også være parat til at oprette forbindelse dér hvor det giver mening. Husk derfor; Connect med alle de kunder du håber at sælge til igen. (gælder ikke webshops)

De kunder jeg opretter forbindelse til på linkedin er mere tilbøjelige til at benytte vores ydelser flere gange i fremtiden.

​- Asger

Det skyldes i høj grad at du lægger op til et længervarende samarbejde med en kunde, så snart du opretter forbindelse til dem. Der er dog en ting du altid skal huske:

Når du opretter forbindelse på linkedin, så tag dig 2 minutter til at skrive en ordentlig besked i stedet for at bruge standard beskeden. Det viser at du virkelig er interesseret, og at det betyder noget for dig at opretholde en god forbindelse.

Hvorfor ikke bare blive venner på facebook?

Kan jeg ikke bare blive venner med folk på facebook? (Man har måske fundet en kunde igennem UngIværk, så det virker som den nemmeste løsning)

Til det må jeg stille dig spørgsmålet:

Vil du helst vise din samarbejdspartner hvor du drak øl i lørdags? eller hvilket kursus du tog for at styrke dine kompetencer i fredags?

Det er netop den direkte forskel på en professionel linkedin forbindelse og en facebook ven.

Din profil kan generere vækst

Siden jeg startede som rookie med linkedin for godt to år siden, er udbyttet vokset enormt over tiden.

Jo stærkere din linkedin profil bliver, jo oftere vil du opleve at kunder selv finder dig derigennem.

Når du opretter forbindelse til folk indenfor dit eget faglige felt åbner du også op for nemmere at finde den rigtige medarbejder når du en dag skal ansætte.

Uanset om du har læst hele indlægget, eller bare har scrollet hertil håber jeg at du har kunne bruge det til noget. Jeg vil slutte af med to citater, der beskriver vigtigheden af at skabe et stærkt netværk.

Udgivet af Magger It Solutions Magger It Solutions Lille Logo

Nyligt tilføjet blogpost

Unoeuro rabatkode

Unoeuro rabatkode

Få 3 måneders gratis webhotel hos Unoeuro med denne rabatkode.

15. Mar 2017

Læs mere

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

Hvornår skal man poste på de sociale medier?

I dette indlæg vil jeg gennemgå nogle forskellige sociale medier, og hvornår det er optimalt at poste sine opslag.

25. Nov 2016

Læs mere

SSL certifikater

SSL certifikater

Du kender den nok, den lille grønne hængelås som du ser på flere og flere hjemmesider, men hvad betyder det? og er det noget du selv skal have?

23. Nov 2016

Læs mere